Conveni entre la Diputació de Barcelona i l'Obra Social "la Caixa"
per a la conservació dels espais naturals

Capçalera3

Està a: Inici » Els Projectes » Adquisició i adequació de material per a l’adaptació del programa “coneguem els nostres parcs” per a persones amb discapacitat

Adquisició i adequació de material per a l’adaptació del programa “coneguem els nostres parcs” per a persones amb discapacitat

Visita dels escolars al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Maig 2017

Objectius:

Fer accessible els parcs per a tothom.
Adaptar el programa escolar a tots els nens i nenes participants amb discapacitat visual i amb necessitats educatives especials.
Mantenir i millorar l’oferta de serveis inclusius per a tothom, especialment per a persones amb discapacitats físiques i psíquiques.

Actuacions previstes:


Adquirir material adaptat.
Adaptar el material existent per als nens amb discapacitats o dificultats visuals i físiques.
Formació adreçada al personal de monitoratge ambiental per establir estratègies per a la inclusió de persones amb discapacitats i risc d’exclusió social a la Xarxa de Parcs Naturals.
Oferir representacions teatralitzades de coneixement a la natura per a tothom.

Els programes de divulgació dels valors ambientals dels Parcs es volen apropar a les persones que tenen major dificultat d’accedir i interpretar el medi natural. Les actuacions van destinades a adaptar el material de divulgació existent, com el material educatiu en diferents formats (llibres en braile, jocs, etc) i facilitar l’accés per a persones amb mobilitat reduïda.


Programa/es

Adaptació dels programes Viu el Parc i Coneguem els Nostres Parcs

Els programes de divulgació dels valors ambientals dels Parcs es volen apropar a les persones que tenen major dificultat d'accedir i interpretar el medi natural. Les actuacions van destinades a adaptar el material de divulgació existent, com el material educatiu en diferents formats (llibres en braile, jocs, etc) i facilitar l'accés per a persones amb mobilitat reduïda.

Descripció tècnica

Data d'inici: 01/10/2015
Data de finalització: 31/12/2016
Espais naturals: Xarxa de Parcs Naturals
Municipis:
Unitats de treball: 0,00
Inversió econòmica: 40.739,47 €
Fase d'execució: finalitzat

Arxiu fotogràfic

Veure totes les fotografies