Conveni entre la Diputació de Barcelona i l'Obra Social "la Caixa"
per a la conservació dels espais naturals

Capçalera3

Està a: Inici » Els Projectes » Projectes de Xarxa de Parcs Naturals » Adquisició i adequació de diferents materials per a l’adaptació del programa escolar "Coneguem els nostres parcs" per a persones amb discapacitats i grups d'educació especial

Adquisició i adequació de diferents materials per a l’adaptació del programa escolar "Coneguem els nostres parcs" per a persones amb discapacitats i grups d'educació especial

Festa

Objectius:
Adaptar la campanya escolar del programa "Coneguem els nostres parcs" a tots els nens i nenes amb discapacitats físiques, sensorials i psíquiques, dels municipis de l’àmbit de cada parc, fent d’aquesta una campanya a l’abast de tothom.
Definició de les activitats i del material necessari per a la seva realització.
Adquirir el material i realitzar proves pilot.

Activitats:
El projecte pretén garantir que tots els nens i nenes de cinquè de primària de les escoles dels municipis esmentats coneguin el seu espai natural protegit, i que siguin conscients que aquest està integrat en una xarxa d’espais naturals que cal protegir i dels quals es pot gaudir.

A més, es procura que el grup descobreixi aquests valors naturals i culturals a través d’una activitat amb un format eminentment lúdic i participatiu.


Programa/es

Adaptació dels programes Viu el Parc i Coneguem els Nostres Parcs

Els programes de divulgació dels valors ambientals dels Parcs es volen apropar a les persones que tenen major dificultat d'accedir i interpretar el medi natural. Les actuacions van destinades a adaptar el material de divulgació existent, com el material educatiu en diferents formats (llibres en braile, jocs, etc) i facilitar l'accés per a persones amb mobilitat reduïda.

Descripció tècnica

Data d'inici: 20/07/2007
Data de finalització: 30/06/2008
Espais naturals: Xarxa de Parcs Naturals
Municipis:
Unitats de treball: 0,00
Inversió econòmica: 18.500,00 €
Fase d'execució: finalitzat

Arxiu fotogràfic

Veure totes les fotografies